Sandra R

Fotorunda i snön

Publicerad 2015-01-31 20:38:00 i Foto,

 
 
Det blev en liten fotorunda iag som planerat, gick runt lite här i stan och fotograferade lite byggnader i snön. Kul att ha lite bilder att pyssla med igen, har varit alldeles för dåligt av den varan på senare tid. Skulle verkligen behöva ett nytt kamerahus dock, det andra har verkligen gjort sitt nu. Men , men det får bli en framtida investering. Synd att man ska ha världens dyraste hobby när man inte har världens bästa budget.
 

Lite nytt till pysslandet

Publicerad 2015-01-31 14:01:55 i Pyssel & DIY,

 
Ska snart få hem lite nya saker att pyssla med, superfina howlite-pärlor och 50 rullar washitape. Är mest nyfiken på tejpen då jag inte har använt mig av washitape tidigare. Misstänker att man kan hitta på en massa roliga projekt med den. Nu ska jag bege mig ut i vinterlandskapet och fotografera lite, kameran har suttit på laddning hela morgonen. :)
 

Vinnare i tävlingen

Publicerad 2015-01-31 12:12:22 i Tävlingar,

Vinnaren i tävlingen har nu dragits och meddelats via e-post. Tyvärr så har vinnaren ingen egen blogg.
Tack till alla som var med och tävlade och hoppas ni vill delta i nästa tävling också. :)
Kanske dyker upp en ny redan under eftermiddagen, håll ögonen öppna! ^^

Om

Min profilbild

Sandra R

Kontakt: bysandra@outlook.com Jag bor med min sambo Peter i vackra Dalarna, är envis som en åsna och älskar att fotografera & spela alla möjliga sorters spel. Shoppar gör jag alldeles för mycket och älskar gadgets och roliga prylar av olika slag. Här i bloggen tipsar jag om roliga saker, skriver lite om mitt liv, visar mina foton + mycket mer. Ni som väljer att följa min blogg kommer att märka av ett mycket varierat innehåll. Hoppas ni hittar något ni gillar och att vi ses snart igen! ^^

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela