Sandra R

Vintertid

Publicerad 2014-11-28 16:57:44 i Dagbok,

Jag njuter just nu av fyra dagars ledighet, nästan som en liten minisemster.
Inte blev det sämre av att första snön kom igår heller, jag har lärt mig att älska vintern mer och mer för var år som går. Det har till och med gått så långt att jag skulle vilja säga att jag är barnsligt förtjust i den numera.
Det är något speciellt, nästan romantiskt över när snöflingorna singlar ner och det bildas små fina iskristaller i vart och vartannat träd och buske. Sen är det inte fy skam att vintern är som julafton varje dag för mig som gillar att fotografera. Det är härligt när landskapet förändras och man kan ta en massa fina vinterbilder, jag har inte hunnit med att ta några nya bilder i år men bjuder på några ifrån tidigare år så länge. Snart kommer bloggen att fyllas av massvis med nytagna vinterbilder. :)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Elin karlsson

Publicerad 2014-11-28 18:44:56

Håller helt med! Tycker att vintern så fin, om det kommer någon snö annars om det är blaskigt så gillar jag inte vintern ;) Haft en bra dag?

Svar: Min dag har varit toppen, hur har din dag varit?
Sandra R

Postat av: Pauline

Publicerad 2014-11-28 18:52:23

så fina bilder!

Svar: Tack, vad snäll du är! :D
Sandra R

Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Publicerad 2014-11-28 19:22:55

Vackra bilder :)

Svar: Åh tack så mycket :D
Sandra R

Postat av: Malin Thorell [ PINKPIERCING ]

Publicerad 2014-11-28 21:40:51

Jättefina bilder :D

svar: Åh tack ^^

Svar: Tack så mycket :D
Sandra R

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra R

Kontakt: bysandra@outlook.com Jag bor med min sambo Peter i vackra Dalarna, är envis som en åsna och älskar att fotografera & spela alla möjliga sorters spel. Shoppar gör jag alldeles för mycket och älskar gadgets och roliga prylar av olika slag. Här i bloggen tipsar jag om roliga saker, skriver lite om mitt liv, visar mina foton + mycket mer. Ni som väljer att följa min blogg kommer att märka av ett mycket varierat innehåll. Hoppas ni hittar något ni gillar och att vi ses snart igen! ^^

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela